: Angkasa :

Wednesday, March 14, 2012 7:21 PM By εïз .y a t i e.sb. εïз 0 Impressi0n
.Bismillah.....Assalammualaikum.

Love ❤ this song..
Thumbs up..







..Diandra Arjunaidi - Angkasa..
------

Jika ku tuliskan
sepucuk surat cinta oh bagimu
mungkinkah ia mampu
mengubah fikiranmu
tentang diriku yang sayang
menanti ketibanya hari

ke angkasa
dan kembali
ku tetap berada disisi
cinta kita bagaikan fantasi
kau lah yang ku miliki
kau lah yang ku mencari
selama-lamanya

walaupun kita dua insan
yang tak pernah memahami
diri kita yang berlainan alam
tapi takdir kita bertemu
dan ku tak akan lepaskan
perasaan ini

dan sayang mungkin kita
tak harus kekal begini
dan sayang kita harus
menempuhi realiti
realiti..realiti..
------

Reactions: 

: Badminton Time :

7:18 PM By εïз .y a t i e.sb. εïз 0 Impressi0n

.Bismillah.....Assalammualaikum.

Picture ni mase we all play badminton ☄ kat JJB Court Setapak..

Tak pandai sangat pun main actually.. hehehe

Saje nak tumpang sibuk dengan member2 MyIPO..

Biasanya if tak ade ape2 dan masing2 free pada hari Jumaat

they all [Zam, Nasrul, Jijem, Chups, Fadz, Fiza, dan saya :P)

akan training badminton disane..

Candid by Chups..

Edit also by my Chup's..

Thanks Dearest ッ


Reactions: 

Test

7:14 PM By εïз .y a t i e.sb. εïз 0 Impressi0n
First post by my BB ;)


Sent by Maxis from my BlackBerry® smartphone

Reactions: