: Majlis Perkahwinan Siti Norhidayah :

Saturday, November 06, 2010 8:40 PM By εïз .y a t i e.sb. εïз 8 Impressi0n
: Bismillah.....Salam :

Hari ini,
Me, Chup's dan Cik Afiza menghadiri
Majlis Perkahwinan kawan maya kami iaitu :

Siti Norhidayah
(Cik Snow @ Esarli Budak Baik)
Azri

di Klang..

: picture Cik Snow mase bertunang :


Cik Afiza pick up kami kat umah, then terus ke tempat yang dituju dengan penuh
keyakinan, walaupun kami memang agak kurang yakin..
Kami dengan keyakinan yang ada tu, kami meneruskan perjalanan dengan hanya berpandukan
pelan lokasi yang ade di kad jemputan.
Walaupun mulanya agak keliru dengan nama Tol Sg. Rasau / Tol Sg. Rasah.
Yang tercetak di kad perkahwinan Cik Snow
Akhirnya problem itu berkesudahan jugak.
He he he..Tula kan pepatah da menyatakan
" Kalau Malu Bertanya, Sesat Jalan "
Thanks Abg Tol. Kerana menjawab pertanyaan kami dgn clearnya.

Oleh kerana kami belum membeli hadiah perkahwinan
untuk Cik Snow, kami pun singgahla dengan penuh yakin ke JUSCO.
So settle cari hadiah. Kami terus meneruskan perjalanan kami.
Huhu, tula, sebab da terlalu 'pandai' memuji.. hehehe
( kami jela yang tahu )
.
.
.
SESAT pulak, pas kuar dari JUSCO tu tadi..terus ke Setia Alam..
he he he..Tanpa putus asa, kami meneruskan lagi perjalanan kami..
Berjalan tanpa henti...tanpa putus harapan.
Thanks co-pilot Chup's.
Good job, good direction..haha~
Then..Cian pulak cik Afiza sampai lenguh-lenguh kaki ye..
Balik nanti suh 'Bulat Boboy' urutkan ye.

Tepat 2.05 petang pas pusing-pusing, u -turn,
akhirnya dpt parking jugak kami.
Sambil tu tunggu Cik Nick and The Geng sampai.
Setelah semuanya selamat sampai dan berkumpul,
Kami pun berjalan bersama-sama menuju ke rumah pengantin.

Kami disambut dan dijemput makan oleh Mak & bapa pengantin.
Pengantin pun mase tu sedang Menjamu selera, Makan Beradab.
Kami hanya memerhatikan dari jauh saja pengantin ketika itu.
Sangat cantik Cik Snow berbaju pink~






Pas je menjamu selera dengan makanan yang sangat sedap.
Kami tidak melepaskan peluang untuk mengabadikan kenangan
dengan pengantin.
Malangnya pulak, kami tidak membawa kamera..
Kalau mau lihat picture-picture kami.
( nanti, try-try ambil dari rakan fb ) hihi
Tunggu nanti okeh.

Bergerak balik dari rumah pengantin lebih kurang pukul 4.20 petang.
Selamat sampai dengan jayanya.



Selamat Pengantin Baru Kepada Pn. Snow dan Pasangan
Semoga Berbahagia Hingga Ke Akhir Hayat
---------

Hari ini.
Hati ada rasa sedikit kecewa sebab plan yg mulanya mahu "menjadi"
tiba-tiba aje tidak dapat diteruskan "bubar" atas sebab-sebab tertentu.
Tak apelah. Maybe next time ye kawan-kawan.
(^_^)

Reactions: