Sunday, June 10, 2007 1:38 PM By εïз .y a t i e.sb. εïз 0 Impressi0n
.: Perempuan : 1 Hari 1 Rasa :.


Day 1 : Bahagia…
Day 2 : Tenang…
Day 3 : Bosan…
Day 4 : Risau…
Day 5 : Curiga…
Day 6 : Keliru…
Day 7 : Celaru…
Day 8 : Takut…
Day 9 : Rindu…
Day 10 : Sayang… pergh!

* Tapi sbnarnya baru 5 hari, camner plak bleh jadik 10 hari nie...? - adeh
sbnarnye, mende nih aku amek kat bl0g owg laen,
then aku rse cam minat lak nk c0py n paste kat blog aku..

what d0 u think b0ut artikel ni? ---> Perempuan 1 hari 1 rasa??
sile berikn ur 0pini0n b0ut that..

Reactions: 

12:58 PM By εïз .y a t i e.sb. εïз 0 Impressi0n
.: t0m0rr0w :.

esok aku dah start final exam tuk te0ri aku plaks..

i wonder what's going to happen 2morrow..?

adekah aku dpt jwb nnt dlm paper exam aku tu?

first subject es0k..x silap aku b0ut multimedia..

hurmm n0think t0 say le mcmne s0k..

sbnarnye aku ngah tensi0n nih.... x tau nape??

dlm tensi0n² nih..ku iktkn je jari jemari aku nk write pe kat bl0g ni..

b+ lak s ngan perut aku yg ngah lap0 nih..

nk g mkn, mls plaks..

fuhhh..daa le..x tau nk merepek pe lg..

ntah² k0rang pn da x larat nk bce pe yg aku write ni..


Reactions: 

12:11 PM By εïз .y a t i e.sb. εïз 2 Impressi0n
.:n0think t0 d0 t0day:.

n0w nie aku kat cc,
cam biase la,
cc ane lagik if bkn rabbitnet..hehe
tmpat aku part time n cari p0cket m0ney..
n n0w ni gak aku tengah takder keje nak buat,
so akue surf jer lah ane² sites yang aku think best..
firstly sure le aku neng0k mespes aku n friendster..
ane le tau ade c0mment² fr0m kengkwn ke?
if aku rjin n b'rada in gud m0od..
b'nsib baik le mmber mespes aku tuh..
then, sambil2 tue aku post jer le ape²
yg aku rase aku nk post dlm blog aku nih,
walaupun saat nih aku tak tau nk criter pe ;p

b0wink day lew..
pe yg harus aku lakukan..
;)
c0mment me ^.^

Reactions: