: Laksa oh Laksa :

Sunday, January 23, 2011 5:07 PM By εïз .y a t i e.sb. εïз 6 Impressi0n
: Bismillah.....Assalamualaikum :

Alhamdullillah..
setelah hampir sebulan mengidam nak makan laksa.
semalam adalah masanya.
Misi jalan-jalan cari LAKSA
Nak tunggu balik Melaka suh mak buat late lg.
tak pela, melepaskan hajat di Pasar Malam Jalan TAR last nite.
Seperti biasa, me kalo makan laksa, suke makan dgn ayam goreng~
Huhhh~ syok tuh.

 ( by : Google images )

Kuah dan laksa tak la sesedap mane pn..
oleh kerana perut yang lapar,
set jela dalam otak.
"sedap" "sedap"
so, kenala habiskan jugak.
Tak tahu kat port mane yang laksanye BEST~
We all just singgah di kedai yang boleh duduk dan makan di situ..
Ternyata memang masakan LAKSA made hand my mum lagi umphhh~

Now..
still mencari, kat KL ni mana tempat yang best dan ade jual
LAKSA JOHOR yang paling sedap untuk dimakan.
Chup's yang mengidam dulu, haha, pembuka selera la die tuh~
'punca' tekak me pun terasa dan terhingin jugak..
huhu~Nak gi Johor jauh lah pulak :p

Before balik..singgah lagi, 
beli kepok lekor. (^_^)

Reactions: