: Warehouse Clearance - Sale..sale :

Saturday, November 13, 2010 3:42 PM By εïз .y a t i e.sb. εïз 0 Impressi0n
: Bismillah.....Salam :

Semalam da menjenguk ke Sogo.. ade Warehouse untuk semua pelanggan dan pemangang Sogo Card,
Huhhh~ ramai sungguh orang yang tidak melepaskan peluang untuk membeli belah sempena sale yang diadakan tu. Nak jalan pun susah, apatah lagi nak tunggu q yang panjang berjela-jela kat kanter bayaran tu..Lenguhla kaki.. Semalam me just cuci-cuci mata je, survey-survey pe yang ada yang murah-murah tuh.Huhu.Pi nnaik kereta ngan Kak Siah, Pn. Azian, K. Mimi, Ping, Nurul and Me. Kami makan dulu, then barulah serbu ke Tingkat 7 tu..Temankan Kak Mimi beli barang-barang. Memang kena banyak bersabar kerana q yang agak panjang. Maklumlah kan time rehat hari jumaatkan panjang, so kaum-kaum perempuan ni tidak melepaskan peluang untuk bershopping~! Jommmm.....


Hari ini. Jap lagi..kami plan mau pi ke Sogo melihat apa yang boleh di shoppingkan.
Ingat! Jangan membazair..Gaji bulan Disember late lagi.huhu.

Reactions: 

: Pembukaan Sukan Asia Ke 16 Guangzhou, China 2010 :

1:22 PM By εïз .y a t i e.sb. εïз 0 Impressi0n
: Bismillah.....Salam :

Bermulalah Sukan Asia Ke 16
yang berlangsung di Guangzhou, China
pada 12 hingga 27 November 2010

All The Best to Athletes Malaysia.

Guangzhou, November 9 - The 16th Asian Games, part of the worldwide Olympic movement and governed by the Olympic Council of Asia (OCA), will award 3,989 medals as Games officials detail the awards ceremony for 476 events.

Jom tengok some picture mase
opening ceremony of 16th Asian Games tu..







Malaysia Boleh~!
Julanglah nama Malaysia di Persada Antarabangsa.


The Official Website click here.

Reactions: