: Here we're come I - City :

Friday, November 26, 2010 5:30 PM By εïз .y a t i e.sb. εïз 2 Impressi0n
: Bismillah.....Salam :
.
.
.
.
.
I - CITY
.
.
.
.
tonight
Finally, my another dreams come true..
huhu
Now this I like feeling!
Our trip to I-City was a fun filled trip.
Lot of memory..
Enjoice with lovely friends~
Like it.. Like it.. Like it..
Yeahh~ (^_^)
thanks friends..

Reactions: 

: Best Entry :

11:36 AM By εïз .y a t i e.sb. εïз 2 Impressi0n
: Bismillah.....Salam :

Salam hari Jumaat~
dengan ada masa yang terluang.
me dok melawat blog-blog blogger lain.
Dapat tahu aktiviti semasa. cerita di sebalik cerita.
dan maca-macam lagi
tiba-tiba terbaca satu entry yang agak menarik untuk dibaca.
Baca .. baca dan baca..
Ada betulnye jugak kan..
nak tahu pe entry tu?
meh..me linkkan kat blog dan entry die. Anne.
DSLR + KAU = BODOH
silalah baca. Mungkin korang akan bersetuju dengan beberapa statement.
Tapi tak semua lah orang yang ada DSLR macam tu kan..
Yang amat-amat minat ingin mendalami dunia photography
teruskan usaha, bagi yang hanya ingin menunjuk-nunjuk.
(orang nak, die pun nak ade jugak )
entah-entah maksud DSLR pn tak tahu.
Forget it~ rugi jek..
Skill tak ade, hasil tak kemana.
Huhu~

Tahniah kepada KONTINJEN Malaysia
akhirnya berjaya mencapai sasaran sembilan pingat emas
pada Sukan Asia Ke-16 Guangzhou 2010.
Thanks to Squash team.

Then.
Chelsea menang 2-1 menewaskan MSK Zilina
dan kita sah leading Group F in Champions League !
:D
Hope pasni Chelsea akan kembali menang dalam EPL 2010~

Reactions: 

: Fadhilat Asmaul Husna - Ya Baarii :

7:52 AM By εïз .y a t i e.sb. εïз 0 Impressi0n
Bismillah.....Salam :

Selamat Hari Jumaat.



  13. " Ya Baarii " - ( Maha Perancang )
sekiranya kita berada didalam kesukaran atau sedang sakit, 
dibaca sebanyak 100 x selama 7 hari berturut-turut, 
InsyaAllah kita akan terlepas dari kesukaran & sembuh dari penyakit tersebut.


Dari Abdullah bin 'Amr r.a., Rasulullah s.a.w. bersabda :-
"Sampaikanlah pesanKu biarpun satu ayat..." :

Dari Abu Hurairah r.a. bahawa Nabi s.a.w bersabda:-
"Sesungguhnya Allah mempunyai 99 nama, iaitu 100 kurang satu.
Siapa yang menghafalnya akan masuk syurga." Sahih Bukhari.

Reactions: