Wednesday, May 16, 2007 2:53 PM By εïз .y a t i e.sb. εïз
.: Mother Day :.

3 hari lepas adela Mother Day.. aku juz sambut ala kadar aje, but meriah cuz dapat luangkan mase dgn fmly n "adik²" cyg aku..serta mak aku yg tersayang.. bos tmpat aku part time tuh pun baek ati cuz bagi aku cuti tuk spend time ngan family ~thx sis nafisah~ ^.^
mak aku da sibuk² nak masak laksa cuz nak celebrate kat uma mak long aku ( syok kat sane ade pantai )..
  • sampai uma mak long lam kol 3 lebih
  • lepak² kat pondok tpi pntai tuh!!
  • adik² aku ( nana n aien ) da siap² tuko baju n sua cuz nak maen kat pantai
  • maen tanam² gune pasir..
aien ~ designer
tukang kambus aku n nana

nana ~ superwoman
telah didesign oleh aien mnjd superwoman

me ~ ikan duyung
aku pulak jadik ikan duyung yg paling montel skali..

  • da pueh maen pasir kiteowg berendam kejap.. pastu gatal² sbb ade mende alah ni gigit.. aku pun xtau nk panggil mende alah ni ape, "kutu pasir o kutu air"
.................................................................................................................

da suda berendam air laut, baru la aku tau kat situ ade buaye...wan aku baru ckp, hua hua hua.. mujur kami xkne mkn dek buaye..

~ time to eat ~

we eat
  • laksa
  • bihun goreng
  • cake ~ dah terpenyek sbala cuz ank mak long tindih
we drink :
  • kopi ~ burger yg wat
  • teh ~ burger gak yg wat
  • teh susu ~ burger lg
thx burger cuz sediakan minuman tuk kami..

Reactions: 

2 Response to " "

  1. Anonymous Says:

    celebrate xajk org pun.. majuk le

  2. Anonymous Says:

    laksa?? sdp tu. nape xtapaukan utk kite??

    ~[p.A.i.k.A] fren~

Post a Comment