Tuesday, May 29, 2007 3:55 PM By εïз .y a t i e.sb. εïз
.: stm 4a :.

24 may 2007
at
Mahkota Century Hotel, Malacca




ni lew muke dak² class aku + lecture aku.. dak² class aku ni ciput jew, tp pe'el memasing tuhan jew yg tahu.. include aku la, aku ni bknnye baek sgt utk ckp owg len xbaek.. s0 kali nih aku plan nk introduce dak² class aku + lecture yg ade kt photo tuh skali...

En. Jasmi : die nih ajo pmbgnan diri, die ajo class aku dr sem 1 lagik..
Ustaz Fuahaidi : die lak ajo p.islam.. aku ske sgt blajo ngan die..
En. Aziz : lecture landskap..
En. Rahim : pegawai pengambilan pelajar..
En. Dzulkarnain Goh : Pengetua KKAG..
Cik Hamidah : Lecture Class STM 4A..
Pn. Mahfuzah : Lecture MM, Web Dep..
Cik Izzah : Lecture Net Sys, OS..


- student -

Mohd Hamdan Kasbula a.k.a ayob
  • kaki sakat
  • late msk class reason die mgrain n bgn late..
Khairul'Amirin Kamarudzaman a.k.a roket
  • slalu xmsk class reason "hek eleh..aku penat ar"
  • study cam cincai tp exam result leh thn
Hafizuddin Omar a.k.a apiz
  • bf rose - slalu sgt date kt cafe, dulu lew
  • bdk² class aku ckp dulu stokin die busuk tp skrg dah pndai mewangi dah.. hehe jgn mara ek rose
Nazrullah Hashim a.k.a micheal
  • pemalu yg amat
  • volume voice die slow sgt, ade emas berlian ke ape lam mulut die tuh
Noor Asnida Ibrahim a.k.a nieda
  • mate sepet mengalahkan actress winter sonata
Norizwaniza Sulaiman a.k.a eja
  • tak tau la aku nk ckp die nih mcm ape, tuhan aje yg taw..
  • sumtime ok, sumtime idak, senang ckp ssh nak fhm habit die..
  • angin monsun tropika mengatekan die couple ngan anak datuk.. memasing iyekan ajela
Nabila Abd kadir a.k.a bella
  • powerpuff gurl kt k0lej
  • suke wat hal sendiri n ade team sendiri
  • stylo milo gak bdknye
Noranis Sahat a.k.a anies
  • ade crv - ramai lew yg numpang.. hehe
  • mulut laser cket
  • suke cubit² smpai lew lebam
Nur Mastura Husin a.k.a mas
  • bru dpt award "besh student"
  • dulu low profile but now idak lagik
  • aku pun xfhm dah die nih mcm ne cuz dah berubah pe'elnye
Suriyati Bakar a.k.a suria/kl
  • partner suhaida, baik gile.. kemane² bdua aje
  • suke sgt pose senget.. hehe
Nor Hajar Mohd Yusoff a.k.a haja
  • perahsia n ssh nk tnjuk feel sbnr die
  • sumtime aku keliru ngan die
  • aku syg die
  • kat kolej aku geng ngan haja + aien
Nor Ain Aziz a.k.a aien
  • ni lagik sorang, aku xfhm gak.. ssh nk share prob die ngan owg len
  • when she not in gud mud, ngan aku pn die xnk ckp, tp aku fhm
  • aku syg die jgk
  • kat klej aku geng ngan aien gak, g ane² ngan cik aien nih
Nursuhaida Abas a.k.a su/kl
  • partner suria
  • nak ckp lelebey pun mls.. die snstf cket kot
  • .......
Aku?? Norhayatie Yaakop a.k.a yatie/mama
  • no komen, bak kate "manok" kt ms tak kenal maka xcinta
Khatijah Kasim a.k.a Ketty - huhuhu
  • aku ni mls lew nk cite pasal diz gurl, byk yg mnyakitkan hati jew
  • hope one day die berubah n sedo diri cket
  • bak kate "dyla" tah berape tebal make up kat muke die.. xcaye tgk blog dyla.. huahuahua
Siti 'Aifaa Rahim
  • ssh gak aku nak fhm die nih.. aduh aii, pening pk
  • dulu leh dikatekn rapat gak lew, but now hahaha fhm² je lew.. bak kate tun mahathir melayu mudah lupe

Reactions: 

1 Response to " "

  1. Anonymous Says:

    siap intro tu, tp mcm ade yg xpuas ati jek. hehehe

Post a Comment