Sunday, June 10, 2007 12:11 PM By εïз .y a t i e.sb. εïз
.:n0think t0 d0 t0day:.

n0w nie aku kat cc,
cam biase la,
cc ane lagik if bkn rabbitnet..hehe
tmpat aku part time n cari p0cket m0ney..
n n0w ni gak aku tengah takder keje nak buat,
so akue surf jer lah ane² sites yang aku think best..
firstly sure le aku neng0k mespes aku n friendster..
ane le tau ade c0mment² fr0m kengkwn ke?
if aku rjin n b'rada in gud m0od..
b'nsib baik le mmber mespes aku tuh..
then, sambil2 tue aku post jer le ape²
yg aku rase aku nk post dlm blog aku nih,
walaupun saat nih aku tak tau nk criter pe ;p

b0wink day lew..
pe yg harus aku lakukan..
;)
c0mment me ^.^

Reactions: 

2 Response to " "

  1. baby'z dil'z b0b0t Says:

    ape bnda la nie..x de keje lain la 2 yerk..

  2. ayienikon Says:

    ^^ ape yg yatie bebel nih? b0wink lew tuh..

Post a Comment