Friday, April 17, 2009 10:20 PM By εïз .y a t i e.sb. εïз

- sunyi tanpa muzik -

*******************

now k.a.m.i kat cc
me, my lil sis, n nasir
bowink dok umah..
lgpn kami mmg da plan nk pi cc mlm ni..
my lil sis nk downl0ad lgu dlm cite Paul Bart : Mall Cop tu..sy0k dgr
nasir pn nk download lgu gak tuk baby gebunye :P huhu
me plak updte blog n on9 s'angktan dgnnye..
smbil², lyn lgu n video kat youtube..

n0w..bkn nk ckp ape la kn..
camne nk ske lagu ciptaan composer m'sia
lirik x brape touching sgt..
xmcm lgu2 era 80'an dlu..
lagu dr ind0nesia lg meriah kat psrn m'sia n0w ni..
bkn PATI je meriah..lagu pn m'dominasi :P
liriknye lg puitis..
n arrgemnt music pn blh dikatekn bgus jgk..
kt radio pn byk da lg dr sbrang..huhu
me bknnye nk vote lagu sne sgt, but lbh enjoy ngan they all nye song..
bkn nk mrndahkn music m'sia..
me tau rmai composer yg baek + b'bkat
me vote gak..tp cam if stu lgu tu je yg kuar single..lgu tu jela..
yg me tgok kat m'sia yg bjaya kuarkn hmpir all song die ialah : Faizal Tahir [ Aku. Muzik. Kamu ]
prasan x? n if dri Insonesia plak, samsons, ungu n etc..sume m'jd..



me dgr lagu irwansyah ni..
lirik n arrgmnt musicnye mmg touching..
tp yg kureng enak di dgr ade ke ptut?
kat row yg me red c0lour tu..
x brpe sesuaii k..


Irwansyah : Camelia

Camelia maafkanlah aku
Karena ku tak bisa temani tidurmu
Camelia lupakanlah aku
Jangan pernah lagi kau temui aku

Kau wanita terhebat
Yang pernah singgah di hatiku
Kau wanita yang tegar
Aku mohon lupakan aku

Sudahlah jangan menangis lagi
Ku rasa cukup sampai di sini
Mungkin di suatu saat nanti
Kau temui cinta yang sejati

Sudah cepat lupakanlah aku
Jangan pernah ungkit masa lalu
Ku takut kekasihku pun tahu
Kau pernah menjadi simpananku

Camelia…

Kau wanita terhebat
Yang pernah singgah di hatiku

Reactions: 

2 Response to " "

  1. chupchintap Says:

    mm
    Faizal Tahir mmg best :]
    barula dikatekn pnyanyi sbnr

  2. yAtie -sB- Says:

    i'm agree wif u ^_^
    lgu n suare die "kene" dgn die kn?

Post a Comment