: weEkend AktiViti :

Tuesday, October 06, 2009 12:55 PM By εïз .y a t i e.sb. εïз
: Bismillah ..... Salam :

last week aktiviti hanya b'sama family
he he he..
me n my lil sis pi tdo umah Pak Lang kat Segambut
we grak dlm kol 10 pas abis tgok fav drma
: NUR KASIH :
( drama ini semakin besh )
huhu~!!!
tggu cab then trus ke Stesen KTM Sentul --> nek KTM --> Stesen Segambut
nk d jdkn cite, we ni nek la tren yg mmg da pintunye sedia open..
then tnye kat driver komuter tu, tren ni akn grak kn?
die kate : yela..nek je..
dlm 5 mnt pastu..ade 3 org len yg s0rng b'pakaian seragam KTM, 2 Org lg b'pakaian biase..
die kate tren ni da x b'henti..jln trus ke Pelabuhan Klang ( mean die xde dlm perkhidmatan time tu )
laaa..camne ni? pastu plak pkcik tu offer je nek..die kate akn trunkn kami kat Stesen Putra..
my lil sis pn ikut jela..he he~
memberanikn diri yg agk takut jgk time tu..
tren pn grak, Pak Cik tu offer dok dpan skali dlm gerabak yg die pandu tren tu..
Driver tu tnjukkan camne Komuter KTM tu dikendalikn..
da dpt ++ pgalaman..kami pn smpai di Stesen Putra dgn slamtnye..
then tggu tren ke Rawang
smpai lbih kurng dlm kol 11, biasela tggu KTMkn late..


Pak Lang n Mak Lang da sdia m'nunggu n nk kuar pi bli brng2
kami pn men² hamster then tido..

- name hamster ni they all letak Big Mama -


esoknye Mak Lang da siapkn bkfast nsi greng + roti canai..

Lunch plak,
Mak lang da prepare Nasi Ayam..




hurmm Nyummies..
ptgnye we men badmnt0n kat dpan umah dgn ank² nye..

mlm tu Pak Lang mhntar kami blik ke MO..
then ank² nye Ayeen + Atin ikut skali tdo kat umah kami..
c0z esoknye nk pi bwk they all bli thmbdrive kat Lowyatt Plaza..
pas je pibli ape yg nk di bli, we bwk Ayeen ngan Atin pi mkn Mc'd
smbil view kat Cosmos World Indoor Fun Park tu




then tngah harinye nk ikut Pak Lang n Mak Lang pi Kuang, Selangor
ade Open h0use umah akk Mak Lang..

hurmm... pnuh aktiviti this week..
kat sne kami di jamukn Nasi Dagang, Spaghetti, n etc..
siap dpt wet raye lg..he he~!! ingtkn zaman dpt wet raye da abis?
xde sape lg ke nk bg wet raye kat me??
then dlm kol 5 lbh kami grak blik..
Pak Lang m'hantar kami blik ke MO dgn slamtnye..
huhhh - weekend yg pnat + gumbira

-----------------

( so w0rried b0ut her.. my fault )

Reactions: 

1 Response to ": weEkend AktiViti :"

  1. chupss Says:

    Wet raya me mane?
    nak wet raye
    nk jugak

Post a Comment