: 1901 :

Thursday, May 20, 2010 1:30 PM By εïз .y a t i e.sb. εïз
: Bismillah.....Salam :

Balik je keje, trus balik umah today..
kenape ade sport yg kami minat di siarkan secara LIVE ke?
ishh..tidak..mane tak, ari² rutin me pas keje menuju ke Dayabumi..
tu yg jadi pelik kalau balik terus, kaki melangkah pi ke Stesen LRT tidak ke KTM
mesti ade yg b'tanye.. : "Eh..arini tak naek KTM?" "Arini tak pergi office Adik ke?"
tula soalan yg biasa ditanye oleh org yg knl me.. :]

tp semalam me balik tak b'saing jln dgn sesiape..
so tak ade org tnya la..
balik je, da plan nk jumpe my lil dlm tren..
hihi..

smpai umah awl, nk bt ape ye? jom pi Sungei Wang Plaza..
me pn pe lg..siap² pas maghrib je kami kuar..
just jln² hilangkn boring~
cari m0od baru..
smpai je terus window shopping, masuk Vincci..
ingtkan nk beli sepasang kasut ke..
tp tak ade yg b'kenan pulak..
masuk Nose pn same..tak ade yg menarik perhatian..
so, tak adela beli pape..
then my lil ajak mkn kat 1901.. ( food for friendship)
nk dijdkn cerita, kami mkn tu 19 hb..
actually xsdar pn bout date tu &
tak tau pn ade kupon stp 19 hb..baru tau ni..
sbb ade some0ne tuh tnye psl kupon,
then pkerja tu ckp tak ada, da abis,
so someone tu xjadila nk mkn 1901..
ishh³~ smpai camtu skali pn ade ye,
nk jimat bout mkn,
if tak ade kupon tak boleh ke nk mkn?
hurmm pape jela..mcm² peel kelakuan.

pas mkn, round² beli la sehelai dua baju dan track suit..
then terus je balik..esok keje..nite~!

Reactions: 

0 Response to ": 1901 :"

Post a Comment