: Reunion 2 Syawal :

Friday, September 17, 2010 10:02 AM By εïз .y a t i e.sb. εïз
: Bismillah.....Salam :

R . E . U .N . I . O . N R . A . Y. A

Akhirnya, kami bertemu di Syawal ke-2 malam.
sangat teruja dan seronok melihat, berjumpa, berborak dan bergelak ketawa dengan kalian semua.
Dengan masa yang agak singkat dapat dinikmati & di luangkan bersama.
Masing² telah berjaya dengan kerjaya masing²..All the Best to all.
Ada yg kerja kat Petronas KLCC, ade yg bisness sendiri, ade yg bakal jadi imam muda, jururawat, still sambung study dgn bidang masing² dan mcm² lagi, hope korang semua berjaya dgn kerjaya korang ye.

Ada jugak yg sudah berumahtangga, ada baby. Tahniah pd Mamat & Isteri + baby mereka Firas. Sangat comel. Mat, walaupun ko tak jemput aku time ko kahwin, aku tak de pun sibuk nak boikot ko..huhu. Congrate utk family ko ye. Tak kurang juga yang sedang di lamun cinta..haha~ Haizan + Taufik, nnt kahwin jemput ak tau. Malam ni la aku jumpe balik kawan baik ak masa sek. rendah dulu, Haizan. Kami berpisah mase kami masing² last darjah 6, pastu terus tak jumpe da..Just melalui surat²..Haizan, surat² ko still ak simpan ;) buat kenangan. Sampailah kami bertemu di FB. Hope ikatan persahabatan ini akan kekal selamanya yep.

: Wife Mamat & baby Firas :

: BFF Haizan with me :

Gembira sangat dapat jumpe dengan geng perempuan yg lain, Farah, Shila, Miza, Leyla. Tak lupe jugak nak mention name nih Ain..kau nak mengelak dari jumpe aku ea? maklumlah, me di boikot oleh die. Malam tu terjumpe jugak ko ngan aku ea..Da jumpe baru nk mintak maaf? Andainyalah kau tak jumpe aku malam tuh? Adalakah ungkapan maaf itu akan kau ucapkan? da tentu tidak. Pape pun hope ko bahagia yep..Actually ak da lame maafkan ape yg ko da buat kat aku. Cuma sedikit kekesalan yg ada sebab ko sanggup buat aku macam tuh.

Me hope reunion akan datang lebih ramai lagi yang akan dapat menghadirkan diri. Sangat tak sabar untuk berjumpa kembali dengan korang semua. Rindu jugak nak berjumpa Fara Haniza, Baidura, Anida, Anizah, hope kalian yang lain dapat hadir pada reunion akan datang. Sapa lagi ye? Rohaidah, Aishah, Shima, Junaidah, Yanti, Yati Osman, & ramai lagi ex-SKKL 1992-1997


Walaupun dengan keadaan me yg kurang mengizinkan akibat kurang sihat dilanda demam + batuk + sakit tekak pada syawal tahun ni...argghh tak bestnye, tp me tetap gagahkan kaki, kuatkan diri utk berjumpa dengan kalian semua. Thanks to Leyla coz beri aku semangat utk datang jugak mlm tuh. Sayang ko.


: berdiri dari kiri - Syakur, Sharif, Azri, Shafiek, Alizam, Ezzuan Rezza :
: duduk dari kiri - Hakimi Aizat, Isma, Jefree, Reduan :

: dari kiri - Farah Zulika, Norhaizan, Me, Leyla, Hasmiza, Nurshila, Ain :






Thanks kepada Mamat + Isteri kerana menjemput kami semua ke rumah dan menjamu kami dengan pelbagai hidangan yang best. Sangat menghargai perjumpaan semula ini. Andai dikurniakan kesihatan & umur yang panjang kita akan bersua kembali. Insyaallah.


Reactions: 

6 Response to ": Reunion 2 Syawal :"

  1. nickind@jungle Says:

    bestnyer ader reunion..hihihi
    selamat hari raya yer cik yatie..

    blog kamu ader warning malware detect n can harm ur computer...berpunca dari laman web ini www.luthtextile.com...kamu kena remove link web tuh..

  2. yAtie.sB Says:

    HE HE HE :D
    tula memang best, maklumlah da lame x jumpe kengkawan.
    sekali jumpe meriah + gamat suasane.
    selamat hari raye jugak utk cik nick.

    owh yeke ke?
    thx a lot cik nick coz infrm. da remove blog tuh da.. :)

  3. nickind@jungle Says:

    hihihi...suda tidak ada lagi warning itu...byk sungguh blog kena warning malware skang neh...nak proceed pon pk 3 4 puluh kali mahu bukak...

  4. yAtie.sB Says:

    yeahh :e
    thx bebayak tau cik nick.
    tula mcm2 da skang ni..
    blog pulak nk kne protect cmni :(

  5. Lurve Durrah Says:

    Dear, sowy sgt cz xdpt nk attend our reunion. erm... next time k. bz sket raya nih...

  6. || y a t i e.sb || Says:

    Durrah : xpela..tp next reunion kene attend oke. janji tau..
    sebab lame da kite tak jumpe..hihi

Post a Comment