: Tudung Raya :

Friday, September 03, 2010 4:47 PM By εïз .y a t i e.sb. εïз
: Bismillah.....Salam :

Akhirnya..
Hari ni terakhir jumaat dalam bulan Ramadhan,
Minggu depan Jumaat adalah hari kebesaran seluruh umat Islam
Meraikan Syawal yang mulia.
So, dengan adanya kesempatan masa yang lebih cikit hari ni,
Me, K. Mimi & Puan Azian keluar utk membeli persiapan t'akhir masing²
tengahari tadi la waktunya,kan rehat lame..
Puan Azian hanya ke shopping di Sogo, me dgn kak mimi ke Jalan Tar
nak cari tudung raye kami..he he he..puas berjalan dari satu kedai ke satu kedai..
tak jumpe² jugak..masuk Ariani la konon..huhhh..ramai sgguh..pack..
nak jalan pun susah..tudung memang harga berpatutan la..ade %.
cume nak memilihnya tak selesa.
so kami jalan lagi ke kedai berhampiran Hajra kalo tak silap.
pun sama..tak done nak memilih sebab terlalu pack.
tengok plak karpet kat Jakel..Chantek? t'ingt plak last raye kami
[me +Chup's beli tikar nek train] huhu
jalan lagi tengok bunge² pulak..cantik jugak..
hurmm..jalan lagi di sepanjang Bazar Jalan Tar tu..
smpaila..masuk 1 kedai ke satu kedai baru jumpe..
Chup's u jangan risau ye..tudung u first² me da belikan :)
then cari kedai laen utk tudung mak & me..

Finally,
lengkap sudah sepasang baju raya beserta dengan tudung rayanya.
Thanks a lot to K. Mimi kerana bersusah payah tlg carikan tudung tuk me..
3 kedai yang berlainan utk mencari tudung setiap kami
me.mak.my lil.
hope sume suke tudung raye ini..

Tapi cian kat K. Mimi, carikan orang punye..sudahnye tudung die tak beli².
Hope akk jumpe tudung akk tuh ahad ni ye..he he he..
Thanks bebanyak tau kak.

Reactions: 

2 Response to ": Tudung Raya :"

  1. nickind@jungle Says:

    wahh..dah siap soping ek..me lom beli lg bj raya.. T__T
    ehh..saya tag kamu join contest..jumm...jum..untung2 kalo menang dpt shawl..tp tatau sempat ke tak..tarikh tutup dia ari neh.. T__T

  2. yAtie.sB Says:

    Shoping cket2 je Cik Nick.
    Selagi tak raye, selagi tuhla macam2 nk di beli.
    me da tgok da yg Cik Nick tag tuh.Tapi tak sempat nak join.
    May be next time la ye..Thx sbb tag. All the best utk Cik Nick.

Post a Comment