: Berakhirnya ... :

Monday, October 18, 2010 7:03 PM By εïз .y a t i e.sb. εïз
: Bismillah.....Salam :

Tepat pukul 5.00 petang tadi
berakhirlah tugas me sebagai,

Pembantu Khas / Pembantu Kesetiausahaan / PA
kepada Dato' Ir. Lim Chow Hock
Pengarah Kanan ( Sektor Pengurusan )
Jabatan Pengairan dan Saliran Malaysia
bermula 15 Januari 2010 - 18 Oktober 2010.

Segalanya macam berakhir dengan begitu cepat pulak rasenye.
Tapi apakan daya dan kuasa, itulah ketentuannya.
Pembantu Khas / Pembantu Kesetiausahaan / PA
kepada Dato' telah melapor diri hari ini.
Dan akan mengambil alih tugas itu dari me.
 Esok, me akan bermula dengan kisah hidup yang baru.
Hope segalanya akan berjalan dengan lebih baik.
I begging & praying u Ya Allah.

Rase terharu dan sedey bila Dato' cakap die pun rase sedey bila me bukan lagi bekerja dengan dia.
Dato' juga cakap me bekerja dengan baik dan senang bekerja dengan me.
Bukan senang nak berurusan dengan orang atasan seperti Dato', 
Bukan senang seorang bos nak berkerja sama / serasi dgn PA yang bukan berjawatan PA sebenar.
Tapi alhamdullillah me dapat melaksanakan tugas yang di amanahkan dengan sebaik yang boleh..
Thanks kpd Dato' juga kerana menerima kerja-kerja me.
Kerja di bawah Dato' memang pengalaman yang best la jugak.
He he he.
 
: TKP I, KP JPS, TKP II & Pengarah Kanan ( Sektor Pengurusan ) :
Dato ' Ir. Lim berbaju melayu Hijau.
picture taken by En Mizan FB.huhu
--------------

Reactions: 

2 Response to ": Berakhirnya ... :"

  1. ✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ Says:

    ❤ lepas ni keje kat ner lak dek?

  2. || y a t i e.sb || Says:

    sis yanie : hurmm..tak tahu la kak..till ptg td pn still tak tahu nk dok mane..tempat + pc & etc sume da tak de..
    da bg kat org baru..so..d mcm pelarian da hari ni~
    so sad + disappointed ~

Post a Comment