: Majlis Perkahwinan Siti Norhidayah :

Saturday, November 06, 2010 8:40 PM By εïз .y a t i e.sb. εïз
: Bismillah.....Salam :

Hari ini,
Me, Chup's dan Cik Afiza menghadiri
Majlis Perkahwinan kawan maya kami iaitu :

Siti Norhidayah
(Cik Snow @ Esarli Budak Baik)
Azri

di Klang..

: picture Cik Snow mase bertunang :


Cik Afiza pick up kami kat umah, then terus ke tempat yang dituju dengan penuh
keyakinan, walaupun kami memang agak kurang yakin..
Kami dengan keyakinan yang ada tu, kami meneruskan perjalanan dengan hanya berpandukan
pelan lokasi yang ade di kad jemputan.
Walaupun mulanya agak keliru dengan nama Tol Sg. Rasau / Tol Sg. Rasah.
Yang tercetak di kad perkahwinan Cik Snow
Akhirnya problem itu berkesudahan jugak.
He he he..Tula kan pepatah da menyatakan
" Kalau Malu Bertanya, Sesat Jalan "
Thanks Abg Tol. Kerana menjawab pertanyaan kami dgn clearnya.

Oleh kerana kami belum membeli hadiah perkahwinan
untuk Cik Snow, kami pun singgahla dengan penuh yakin ke JUSCO.
So settle cari hadiah. Kami terus meneruskan perjalanan kami.
Huhu, tula, sebab da terlalu 'pandai' memuji.. hehehe
( kami jela yang tahu )
.
.
.
SESAT pulak, pas kuar dari JUSCO tu tadi..terus ke Setia Alam..
he he he..Tanpa putus asa, kami meneruskan lagi perjalanan kami..
Berjalan tanpa henti...tanpa putus harapan.
Thanks co-pilot Chup's.
Good job, good direction..haha~
Then..Cian pulak cik Afiza sampai lenguh-lenguh kaki ye..
Balik nanti suh 'Bulat Boboy' urutkan ye.

Tepat 2.05 petang pas pusing-pusing, u -turn,
akhirnya dpt parking jugak kami.
Sambil tu tunggu Cik Nick and The Geng sampai.
Setelah semuanya selamat sampai dan berkumpul,
Kami pun berjalan bersama-sama menuju ke rumah pengantin.

Kami disambut dan dijemput makan oleh Mak & bapa pengantin.
Pengantin pun mase tu sedang Menjamu selera, Makan Beradab.
Kami hanya memerhatikan dari jauh saja pengantin ketika itu.
Sangat cantik Cik Snow berbaju pink~






Pas je menjamu selera dengan makanan yang sangat sedap.
Kami tidak melepaskan peluang untuk mengabadikan kenangan
dengan pengantin.
Malangnya pulak, kami tidak membawa kamera..
Kalau mau lihat picture-picture kami.
( nanti, try-try ambil dari rakan fb ) hihi
Tunggu nanti okeh.

Bergerak balik dari rumah pengantin lebih kurang pukul 4.20 petang.
Selamat sampai dengan jayanya.



Selamat Pengantin Baru Kepada Pn. Snow dan Pasangan
Semoga Berbahagia Hingga Ke Akhir Hayat
---------

Hari ini.
Hati ada rasa sedikit kecewa sebab plan yg mulanya mahu "menjadi"
tiba-tiba aje tidak dapat diteruskan "bubar" atas sebab-sebab tertentu.
Tak apelah. Maybe next time ye kawan-kawan.
(^_^)

Reactions: 

8 Response to ": Majlis Perkahwinan Siti Norhidayah :"

  1. nickindajungle Says:

    wahh..cepatnyer entry..hehehe
    ehh...mana dpt pic outdoor cik snow...ikut pengantin p outdoor photoshoot ker? ^__^

  2. ✿ y a t i e.sb ✿ Says:

    Cik Nick : hehehe..time ngah rajin dan bersemangat..
    baik di perah2 idea tuh..kang kalo da simpan 2-3 hari..da malas pulak nk update..hehe..
    ishh xde la ikut..me amek kat fb je..ade org share..huhu.

  3. nickindajungle Says:

    hehehe...tau takpe....me pon nak taip entry...tp tetiba malas la pulops...kat umah line sgt la sengall...asik2 dpt EDGE jer...rasa mo baling jer bewuk tuh ke bawah...hahaha

  4. Qh!EeK@n AiZaw@ Says:

    adakan plan yg tak menjadi tu disebabkan sy..
    maaflah sbb tak dapat join..
    mmg nak join tapi tak boleh..2 bulan ni cuti bz cikit byk hal nak disatel kan....
    nanti jemput dtg yer.. hehehe malu lak..

  5. ✿ y a t i e.sb ✿ Says:

    hehe tu la sebabnya cpt cik nick..auro smgat nk upload tuh ade..baik cpt sbln die hilang..
    hehe line mmg kdng2 agk menyakitkan hati kn..cik nick gne broadband pe? complain jek kt provider tuh.
    mahu baling? uikss jgn....nnt kang xdpt update lngsung lak..huhu

  6. ✿ y a t i e.sb ✿ Says:

    cik qhiee : hehe...tula tu..kire slh satu sbb jgk la kami membatalkan planning kite tuh..
    bubar sudah..haha..oke..xpe...
    tp make sure pasni kne join gak k..
    insyaallah..

  7. \"eS@RLi\" Says:

    wah.. suda ader entry pasal diri saye.. t'haru nyer saye..
    time kaseh pd kawan2 sume yg sudi dtg memeriahkan majlis.. lurve ur olss! muahxx!

  8. ✿ y a t i e.sb ✿ Says:

    pn. siti norhidayah : hehe..ini entry khas sempena perkahwinan pn..terima kasih kerana mengundang kami ke majlis hari bersejarah pn.
    semoga pn. berbahagia disamping suami tersayang ye.

Post a Comment