: Warehouse Clearance - Sale..sale :

Saturday, November 13, 2010 3:42 PM By εïз .y a t i e.sb. εïз
: Bismillah.....Salam :

Semalam da menjenguk ke Sogo.. ade Warehouse untuk semua pelanggan dan pemangang Sogo Card,
Huhhh~ ramai sungguh orang yang tidak melepaskan peluang untuk membeli belah sempena sale yang diadakan tu. Nak jalan pun susah, apatah lagi nak tunggu q yang panjang berjela-jela kat kanter bayaran tu..Lenguhla kaki.. Semalam me just cuci-cuci mata je, survey-survey pe yang ada yang murah-murah tuh.Huhu.Pi nnaik kereta ngan Kak Siah, Pn. Azian, K. Mimi, Ping, Nurul and Me. Kami makan dulu, then barulah serbu ke Tingkat 7 tu..Temankan Kak Mimi beli barang-barang. Memang kena banyak bersabar kerana q yang agak panjang. Maklumlah kan time rehat hari jumaatkan panjang, so kaum-kaum perempuan ni tidak melepaskan peluang untuk bershopping~! Jommmm.....


Hari ini. Jap lagi..kami plan mau pi ke Sogo melihat apa yang boleh di shoppingkan.
Ingat! Jangan membazair..Gaji bulan Disember late lagi.huhu.

Reactions: 

0 Response to ": Warehouse Clearance - Sale..sale :"

Post a Comment