: Laksa oh Laksa :

Sunday, January 23, 2011 5:07 PM By εïз .y a t i e.sb. εïз
: Bismillah.....Assalamualaikum :

Alhamdullillah..
setelah hampir sebulan mengidam nak makan laksa.
semalam adalah masanya.
Misi jalan-jalan cari LAKSA
Nak tunggu balik Melaka suh mak buat late lg.
tak pela, melepaskan hajat di Pasar Malam Jalan TAR last nite.
Seperti biasa, me kalo makan laksa, suke makan dgn ayam goreng~
Huhhh~ syok tuh.

 ( by : Google images )

Kuah dan laksa tak la sesedap mane pn..
oleh kerana perut yang lapar,
set jela dalam otak.
"sedap" "sedap"
so, kenala habiskan jugak.
Tak tahu kat port mane yang laksanye BEST~
We all just singgah di kedai yang boleh duduk dan makan di situ..
Ternyata memang masakan LAKSA made hand my mum lagi umphhh~

Now..
still mencari, kat KL ni mana tempat yang best dan ade jual
LAKSA JOHOR yang paling sedap untuk dimakan.
Chup's yang mengidam dulu, haha, pembuka selera la die tuh~
'punca' tekak me pun terasa dan terhingin jugak..
huhu~Nak gi Johor jauh lah pulak :p

Before balik..singgah lagi, 
beli kepok lekor. (^_^)

Reactions: 

6 Response to ": Laksa oh Laksa :"

  1. Nor Hafizah Says:

    fizah pn suka sgt2 laksa..hr tu fizah makan kt food court giant batu caves..sedap..rina pn ckp sedap.tp x tau la tu laksa apa..bukan laksa johor kot..fizah mkn jer,janji sedap.huhuhu

  2. ✿ y a t i e.sb ✿ Says:

    hehe~ kirenye kita ni ktegori pminat laksa la ye..
    owh ye ke kat giant bt caves tu laksanye best?
    lenkali leh try la kat situ..thanks fizah, share.. :P

  3. ✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ Says:

    kalau balek aloq staq....mak mesti masak laksa

    nyum2 hehhehe

  4. ✿ y a t i e.sb ✿ Says:

    sis yanie : wahhh yeke? bestnye...msti sedap ni..
    blh bg org rase cket :)

  5. nickindajungle Says:

    nyumm..nyumm..terliur lak tgk laksa...

  6. ✿ y a t i e.sb ✿ Says:

    cik nick : huhuhu~ tu la..
    t'liur kan tgok pict laksa tuh..
    sungguh membuka selera ~

Post a Comment