: Selamat Pengantin Baru Part 1 :

Tuesday, March 01, 2011 12:31 PM By εïз .y a t i e.sb. εïз
: Bismillah.....Assalammualaikum :

Sepanjang musim perkahwinan ini..
me nak wish Selamat Pengantin Baru
kepada kawan-kawan yang mendirikan rumah tangga tahun ini.
Tahniah, selamat berbahagia dan selamat melayari alam rumah tangga.
Bahagia hingga ke akhir nyawa.


pantun untuk pengantin~

Panas kering siapakan tahu
Hujan rintik di daun pandan
Berjalan seiring bersentuh bahu
Sama cantik sama padan

Ikan di laut asam di darat
Dalam kuali bertemu jua
Hati terpaut janji diikat
Atas pelamin bertemu jua

Kain songket halus tenunan
Dibawa orang masuk ke kota
Sudah bertemu dengan pasangan
Laksana cincin dengan permata




Haizan Taufik

Selepas reunion SKKL 2010 pada syawal yang lepas..
baru kiteorang semua tahu yang they all ni bercinta secara serius..huhu
memang tak sangka pun yang mereka bercinta dan akhirnya mendirikan rumahtangga..
Cayalah korang berdua ~ Kami dulu tadika bersama.
Apepun All The Best.
Cik Yatie sb sempat menghadirkan diri ke Majlis Persandingan sebelah pengantin perempuan =)
.
.
.
Next,
.
.
.
Maria Faiz






Majlis Perkahwinan Kawan Alam Maya~
Uiks..iye..nape tak percaya ke? kiteorang pun da byk kali jumpe..
Thanks Puan Nick kerana menyemput Cik Yatie ni.
Tapi mintak maaf sangat-sangat kerana tidak dapat menghadirkan diri di Kelantan
dan Negeri Sembilan atas sebab-sebab yang tidak dapat dielakkan.
Apepun, semoga Puan Nick dan husband berbahagia sentiasa oke.
Banyak jugak me dapat undangan ke Majlis Perkahwinan kawan-kawan yang lain.
di FB, mahupun melalui kad jemputan.Terima kasih kerana menjemput..

.. Incoming Wedding Reception..

Yanie Asmawi
Saturday, March 5 · 12:00pm - 6:00pm

Nurul Nasri
Saturday, March 5 · 11:00am - 4:00pm

Nawwar Aizat
Sunday, March 13 · 12:00pm - 4:00pm

Reactions: 

2 Response to ": Selamat Pengantin Baru Part 1 :"

  1. nickindajungle Says:

    tq yer cik yatie... ^__^
    blog pon dh terabai sejak2 kawen neh..
    fb p0ng sama...kihkihkih

  2. ✿ y.a.n.i.e budak G.E.B.U ✿ Says:

    terima kasih....baru terbaca n3 nih

    (^^,)

Post a Comment