: Shrek Forever After :

Sunday, May 30, 2010 11:45 AM By εïз .y a t i e.sb. εïз

: Bismillah.....Salam :

finally, dpt jgk me tunaikan request my lil
nk tgok Shrek Forever After.. 3D plak tuh..
huhu~

kami menont0n kat TS aje..
dkat nk snang nk balik..
ticket pkul 6.50 pm
wah ramai gile la org nk tgok Shrek Forever After ni..
best ke dlm hati bkate?
kejap je ticket da nk selling fast -> s0ld out
msti la besh kn?

oleh kerana kami smpai t'lalu awl lbih kurng sejam
pas je bli tcket, kami pn r0und² dlu..
cuci² mate..
then bile da nk start je, kami pn tapaula
s0mething utk di jdkn snek bile men0nton..
mcm biase la..Chicken New York by 1901,
P0p C0rn & Nugget :)..
ade mknan bru la besh nk men0nton..
siap beratur lagi tu before amek spec 3D before msuk panggung
tp sygnye kami dr seat dpn..c0z yg len sume da pnuh..
agk kurng selese terase di bhgian tngkuk nih..
tp x pela..jnji dpt tgok.. =P

conclusion..funny & enj0y..


STAR : ★★★★


- THE END -

Reactions: 

3 Response to ": Shrek Forever After :"

  1. ChupChintap Says:

    tq hasayang belanje me. hehe, nnt kte tgk cite yg u nk tgk lak tu k :)
    me blnje u

  2. yAtie -sB- Says:

    huhu~
    welcome..
    haaa? yeke?
    h0pe dpt camtula bef0re cite itu sdh tiada di pngung yep :P
    he he ^_^

  3. ChupChintap Says:

    ok, isnin ni ke blh?

Post a Comment