.: yang lepas :.

Thursday, July 29, 2010 3:14 PM By εïз .y a t i e.sb. εïз
.: Bismillah.....Salam :.

semalam..
dapat call dr seorang kawan..
yang mempersoalkn kenape me tak approve die di FB..
kemudiaannya me menjawab "saje"
sebab.."ko kn BOIKOT aku" so for what?
kire kejam ke macam tuh?
kirenye tak k0t, sbb me still lg biar dia kat list friend requests tu,
belum sampai hati nk IGNOREkan~
tp selepas semalam, aku da aaprve ko kn?
^_^ (peace)

.................................

satu ketika dlu me di boikot oleh dua org kwn & melarat ke kwn² yg lain
so da jd b3, maybe b4..
ntah..! tak tahu pn pasal ape sbnarnye..
pttla, msg, call, kiriman kad rye me tidak dibalas..
OMG~ aku di boikot rupenye...
angkara siapakah ini? adakah aku yg bersalah???

nmpknye begitula.. "aku bersalah"

besar sangat ke slh aku tuh?
ni la kesalahan aku
"sebab ak tak perasan kwn aku yg 2 org nk pggil aku"
terussss...
.
.
.
.
.
label ak SOMBONG, BONGKAK, BERLAGAK..
weyy..agak² la nk label org..
manusia tak perfect..

lg satu, 
tak payah nak canang kat kawan² yg lain. 
OKE~
kalau lah aku tak singgah rumah ko Ain, 
aku tak tahu pn ko boikot aku..
padahal aku memang tak tahu ape² 
pn time tuh..aku anggap seperti biase jela..
memang aku singgah umah ko nk tanye khabar la konon..
pastu die kate dia BOIKOT aku..
sampainye hati, bukan aku perasan pn time tuh..

SUNGGUH~!


till now..tak tahu la ape yg jadi..
biarla..h0pe korang bahagia ye  
Ain..Budie..Pher..
May Allah Bless U..
btw, thx to Mamat kerana menurut kenyataan ko, 
ko tidak seperti mereka ber3 yg memboikot aku..
thx coz susah payah call office ak, add ak kat FB tuh..

bagi aku, aku tak de pape pn, 
tp aku dgn rendah diri, mohon maaf kalau ak yg bersalah.
sebab sume dgn ex-class yg lain oke aje..
tak ade pape prob pn yg tidak menyenangkan hati..
yang lepas biarkan berlalu..
aku tak marah pn, cume terase sikit je..
(^_^)
paling best,
"kenangan dengan korang, adalah antara kenagan yg terindah"

Reactions: 

0 Response to ".: yang lepas :."

Post a Comment