: 20, 21, 22 Ramadhan :

Sunday, August 22, 2010 3:02 PM By εïз .y a t i e.sb. εïз
: Bismillah.....Salam :

Jumaat - balik kerja mcm biasela..
kaki melangkah ke Dayabumi --> Myipo.
keluar je lif, my lil bgtahu :-
"kak, arini kita berbuka ngan budak lelaki, syuk ada datang berbuka sekali "
owhh..ingatkan aritu berbuka bertiga seperti hari² yang sudah.
rupanya kali ni meriah la sikit. ramai.
ade Syuk, Zam, Zul, Saf, Nasir, Donat, Sally, Chup's & of coz la me :D hihi
before tu da siap order kat CM tu nk makan ape..
so dalam pukul 7.00 tu kami semua gerak lah pi CM utk berbuka berjemaah.
Alhamdullillah. Kenyang + Best.

Sabtu - selepas sahur je. da tak sambung tidur dah.
terus siap² sume. terus ke office temankan my lil sis.
banyak kerja yg belum settle katenye.
maklumlah da cuti isnin + selasa, then khamis pulak cuti kontrak.
so banyak kerja yang tertangguh, malah bertambah.
hurmm kecian je leh me ckp, tak apelah ye Chup's sabar byk²..
petangnye pulak pi kat tempat Pak Da berniaga.
berbuka bersama dgn family Pak Da.
Wah makan macam²..
Kuih lagi, lepastu makan nasi kerabu + nasi dagang.
fuhhh~ best gile..kenyang perut ni.

Lepastu, balik singgah CC jap.

then malam tadi games Wigan vs Chelsea.
mulenya me layan gak sesame..tau² je tertidur.letih sgt.
bangun pagi tadi tanya my lil score bape.
die cakap Wigan [0] - Chelsea [6]
wahhh~!! suke..suke..suke..

& today - Ahad
my lil ot jugak.me menemani dia kat office ni buat kerja.
petang ni plan nak balik masak + berbuka je kat umah.
sambal udang + telur dadar seperti di rancang.
adekah menjadi.
sok me cerita la ye.

daa...

Reactions: 

0 Response to ": 20, 21, 22 Ramadhan :"

Post a Comment