: Lagi...Kejam :

Thursday, August 19, 2010 8:32 AM By εïз .y a t i e.sb. εïз
: Bismillah.....Salam :

ishhh..
pagi² lagi bukak paper ade je..
memamg kejam betul la..
aritu baru je me cerita pasal buang bayi ni.
tula..makin hari makin menjadi² kes buang + bunuh bayi..
macam penyakit berjangkit pulak.
memang syaitan bertopengkan manusia lah orang² yang berperangai begini.
kalau tak nak tuh bagilah kat orang yang nak anak.
dah la terlanjur tanpa ikatan yang sah.
buang bayi dekat tong sampah pulak tuh.
ko ingat bayi tu sampah ke hape?
bodoh~!

Mayat bayi di tempat pengumpulan sampah Hospital Melaka

" SEORANG anggota polis memeriksa mayat bayi lelaki (dalam bulatan)
yang ditemui di pusat pengumpulan sampah Hospital Melaka semalam.
Gambar kecil pula ialah bayi lelaki yang ditemui di Seberang Takir, Kuala Terengganu."


Ditahan selepas buang bayi

Bayi depan rumah polis

me rase banyakkan CCTV kat area² yg banyak tempat² buang sampah tuh.
lepas tu ramaikan lagi polis yang meronda berpakaian biasa.
then, jatuhkan hukuman mati mandatori kerana membunuh kepada pasangan terbabit.
Biar setimpal dengan apa yang bayi itu rasa.

sesiape yang ada ternampak ke orang tengah buang bayi..
cepat² laporkan kepada pihak polis yang
berdekatan ataupun talian Nur yang di buka 24 jam
Talian Nur - 15999

lagi : tak ingat bile di kawen lagi,
tahu² ke cerai kali ke-2?
Ingat kes cerai ni semudah tukar baju je?
ape kes ni Roslin?

Reactions: 

0 Response to ": Lagi...Kejam :"

Post a Comment