: Satay Kajang :

Wednesday, September 01, 2010 1:12 PM By εïз .y a t i e.sb. εïз
: Bismillah.....Salam :

- 21 Ramadhan -

semalam..
turn berbuka bersama kawan baik la jugak..
kite baik kan leyla? hahaha..
keunikkannya kami.
mempunyai tarikh lahir yang sama dan hospital yang sama jugak.
kampung yang sama..sekolah dulu pun sama..hihi

so semalam kami berjanji mau bertemu do Sogo utk berbuka bersama.
sorry ye leyla, late cket smpai.da smpai 5 mnt kn?
train yg lambat, bukan aku..huhu
mulenya nak makan kat Medan MARA. nak dijadikan cerita,
semua meja kat area Medan MARA tu penuh.
reverse je semua table kat sane..so kami just tapau je la satay kajang kami tuh.
beli 30 cucuk..then terus pi SOGO dengan harapan byk table kosong..
segalanya hampa sebab semua dah penuh. puas da round & bertanya kat org.
tapi hampa..tika azan berkemundang, kami hanya minum sambil berdiri.
hihih~ pengalaman.
Seb bek staff Sogo tuh tanyekan kat seorang pak cik yg dok sensorang kat area kami tu..
sebenarnya kami da aim meja tu, tapi malu plak nk bertanya boleh duduk ke tidak..hihi.
Alhamdullillah. dapat jugak duduk. me makan nasi ayam.
my lil makan lauk kurma ayam dan leyla makan lauk ayam + sayur kacang,
lepas je makan, kami menjamu side order kami tu - satay kajang.
sambil berborak, tak sah tak gelak kalau jumpe kawan me yg nih.


( picture by google )

pas makan. temankan leyla beli barang dapur. Then kami terus balik umah.

Reactions: 

2 Response to ": Satay Kajang :"

  1. Anonymous Says:

    sedapnya satay kajang... ko ley karang lagik baek ni... aku taw... time sekolah... ko nyer srt cantik2...hehehhehe yg ni aku bagi b plus... sok, ko karang agi, bagi aku baca... hehehheh... selamber badak jew kan... padahal ni blog..hhehheheh... nge~~~~~

  2. yAtie.sB Says:

    eleh..sedap tp mkn 2 cucuk je..pela..
    bykla ko surat aku cantik2? pe yg chantek?
    ak bukan nk menulis kerana name..just suke2 je..
    hobi2 je..hahaha..ko nih..
    ko mmg selambe hypo..
    tula..blog just for sharing our activities :)
    life..
    ko rerajin bace ngan komen blog ni oke ;)

Post a Comment