: Chelsea & Cekodok :

Monday, October 04, 2010 2:41 PM By εïз .y a t i e.sb. εïз
: Bismillah.....Salam :

Tak sia-sia menahan mata malam tadi nk tgok Chelsea.
Ha ha ha..
itu adalah ketawa yang cukup besar makna kepuasannya.

Puas hati cukup puashati akhirnya
Chelsea mengalahkan Arsenal yang Sengal itu.
Ishhh~ meluat sungguh tengok cara they all main.
Ganas tak agak².
Pastu di tambah pulak dengan Referee yg eeee..
lagi la macam hampeh jek. UNFAIR~!
Tapi tak ape..most important think~
Chelsea KALAHKAN Arsenal.
Thanks to all player.
Most thanks to Didier Drogba for the 1st goal
dan to Alex for the amazing goal~
Pas ni ramaila nak guna tactic cam yang Alex + Malouda buat last nite.
Cayalah~ Superb habis..
Thanks to Cech also. Good keeper~!
Actually..
Chelsea mmg byk peluang utk menyumbat lagi banyak goal.
Tapi penyudah nye tak seperti diharapkan.
Kalau tak, meranalah fan Arsengal tu.
ho ho ho~

Mulanya ingatkan games start pukul 10.00,
rupenye dok cakap² tak abis²..
nak dekat kol 11 jugak baru start..
dalam kol 9++ tu da start la dok masuk dapur,
bancuh tepung untuk buat cekodok.
cekodok yang kononnya di buat tu utk santapan semasa menonton Chelsea nnt
tak sempat pun games Chelsea start..cekodok da abis dulu daaa..
hahaha...sedap sgt la tuh. Maklumla lame tak makan cekodok.
Buat pulak masuk bawang + ikan bilis + kentang.
Makan panas² + cicah sos Mc'd + air teh o panas.
huhhhh~ Alhamdullilah. Kenikmatan terasa.
Before nak tunggu games Chelsea start kami pun layan la
opening ceremony of XIX Commonwealth Games
tengok perarakan masuk kontinjen Malaysia.
All The Best Malaysia~!

Selepas enjoy dengan games yang penuh dgn aksi itu..
Mata amatlah payah untuk dilelapkan kerana kegembiraan yang terlalu mengujakan.
Sampailah idea menukar posisi tempat tidur yg dilalukan oleh my lil..
Barulah kami lena di buai mimpi masing²
Nampaknya malam ni tiada msg mengucapkan Takziah atas kekalahan.
Buat kata Chup's salam separuh Takziah buat MU fan yep.

+__+

Reactions: 

2 Response to ": Chelsea & Cekodok :"

  1. ChupChintap Says:

    tq to all player n chelsea skuad. sbb bmain dgn sgt baik serta pnuh ksbrn mlm tu.




    dan juga






    tq kt u sbb






    buat cekodok mlm tu :D

  2. || y a t i e.sb || Says:

    YUP~
    hehe..
    senang je cekodok tuh..
    tak kesah pn..
    jnji habis u mkn..haha

Post a Comment