: Menstrual + High Blood Pressure :

Wednesday, January 26, 2011 11:35 AM By εïз .y a t i e.sb. εïз
: Bismillah.....Assalammualaikum :

Alhamdullillah..
Kesihatan makin pulih..
eh..tetibe je ye?
bile sakitnye?

Semalam la..
25.01.2011
memang dari rumah pagi semalam
terasa malas sangat nak gi kerja..
dengan sakit perut [menstrual]
tambah pulak dengan headaches yang amat sangat..
aduhaiii~ spoil betul..
tak pernah-pernah sakit perut sampai macam ni before ni
baru kali ini..
merasa jugak sakit smapai tak boleh tahan macam semalam.
[ nak test calculator period?] hehe..

tapi semalam teruskan jugak kuatkan semangat nak gi kerja
sampai office terus lentukkan kepala kat meja..
aisehh..makin sakit kepala.
then k.maton bagi tigerbalm die bg meredakan sedikit kesakitan.
thanks kak..

K. Mimi pulak offer nakbawakkan gi klinik..
ape lagi..tak lepaskan peluang la, sebab da tak tahan sakit sangat.
so kami pun pi la Klinik Kesihatan Tanglin
first time di situ..huhu
lebih kurang 1 jam lebih kat Klinik tu..
buat pemeriksaan dan ambil ubat..
Doctor membenarkan mc 1 day semalam.
Dapatlah rest2 kat umah..
Before balik, gi breakfast dlu kat depan klinik tu..
just makan roti bakar + air teh tarik..
tapi sempat jugak rase bihun goreng kak mimi..
hehehe..
Thanks kat kak mimi sebab tolong bwk orang gi klinik then
hantar orang.
Semoga segala kebaikan akk, di balas oleh Allah s.w.t


Yang tak bestnye? headaches sebab
high blood pressure.


rasanya before² ni pun macam tu jugak..
da kurangkan makan makanan masin, daging etc..
tapi kenapa mcm tu lagi?
terus cakap kat mak..mak suh jaga pemakanan..
mak cakap mak pun takde darah tinggi dan kencing manis tau.

Kenalah jaga pemakanan lepas nih?
Jaga berat jugak..
Mak pun da pesan suh turun sikit berat badan tuh..
fuhhh~ cabaran ni.

Hope semuanya akan kembali oke..
Baik-baik sahaja~

Reactions: 

0 Response to ": Menstrual + High Blood Pressure :"

Post a Comment