: Itu baru 342 dari 19 :

Tuesday, November 30, 2010 10:23 AM By εïз .y a t i e.sb. εïз
: Bismillah.....Salam :

Haaaa...kenape dengan 342 tuh?
342 anak tangga dari tingkat 19
haihhh..pagi-pagi yang mulia lagi da kene exercice.
memang baik utk kesihatan tapi agak panas hati la sebab
lif yang ade 4, hanya berfungsi 1
serupe macam tak payah ade lif.
Ini sudah kali kedua dalam tahun ini oke.
mane tidak nye..dari tingkat 19 tu kene turun tangga.baik lah turun..
kalau naik...hurmm bayangkan lah.
nak cepat punye pasal. kalau tunggu mahu sampai setengah jam,
itu pun belum tentu dapat space nak masuk
mane tidak nye..yang duduk tingkat 4-5-6 pun dok sibuk nak naik dulu.
Aisehhh kalau warga emas ke boleh gak terima..
ni muda belia remaja lagi tuh..mana tak bile sampai turn tingkat 19
da penuh dgn budak yang beruniform Nurse / pelatih PUSRAWI..
Aisehh...dik yang dudUk tingkat bawah tu pe salahnya fikirkan
orang yang duduk tingkat atas-atas ni..
so terpaksalah beralah kpd orang yang lebih berumur dari kita.
Tak rugi pun kan..
Moral of the story..pihak pengurusan kene lah pantau problem ni.
sepatutnya tidak akan berlaku, kalau rosak sekali pun,
janganlah dari 4,just satu je yang boleh diguna pakai.
haiiiyaaaa~
hurmm today je da banyak kali kaki melangkah ni..
tambah dengan nak mendaki Jejantas DBKL ke Stesen Bank Negara lagi tuh..
da macam world walking day da haa..mmg betul-betul sambut
seruan kem. kesihatan suh jalan 10,000 langkah untuk kesihatan.

tapi ceritanya bukan setakat sampai disini jek..
sampai kat stesen,tren pulak problem..
adela dalam 20 minit stay kat stesen tu..
hurmmmm...
Dugaan~
Late lah masuk office today.
[ merah]

Reactions: 

0 Response to ": Itu baru 342 dari 19 :"

Post a Comment