.: DELAY: Happening at Sunway Lagoon :.

Friday, December 03, 2010 11:13 AM By εïз .y a t i e.sb. εïз
: Bismillah.....Salam :

. 27 November 2010.
punye ceritera~
Saturday weekend yang sangat mengujakan.
Segalanya bermula di sini.


Sangat seronok.
Meluangkan masa untuk diri sendiri dan kawan-kawan.
Setelah sekian lama..rasenye last gi mase me sekolah rendah.
mase tu gi ngan mak.
Now..me kesana semula, tp kali ni dengan kawan-kawan.
Thanks to Chup's kerana membawa me sekali kesana untuk
merasai keseronokan yang berganda-ganda.
Seawal pagi kami
[ me + syida + chup's + qhiee ]
bergerak dan berkumpul di vip parking at Dayabumi.
menunggu kehadiran member lain untuk gerak sama.
Pn. Phelo and family + Zam & Do + kami with cik Afiza.
Sampai je, kami pun ke kaunter pendaftaran.
Registration - dapat beg + towel & urusan cabutan no. bertuah.
Then terus ke pentas untuk sesi mengalu-alukan kedatangan, perasmian
dan breakfast. [Nasi lemak+Sambal+Rendang & Muffin]
Settle..turn untuk bersuka ria bersukaneka di tepian kolam.
Banyak acara, banyak jugak hadiahnye.
Congrate pd Chup's coz dapat 2 hadiah.
{ 1st prize } Bantal untuk acara - Isi air dalam botol
{ 2nd prize } Bottle air untuk acara - Tarik tali dalam air.
( me pun tak lepaskan peluang maen tarik tali dalam air..best tu, tapi balik sakit pinggang )
Settle sukaneka, acara yang di tunggu-tunggu oleh staff Myipo.
Cabutan no. bertuah..tp nama Chup's kurang bertuah pulak.
Tak pe la..janji ade buah tangan yang lain dari Sunway kan? :D
tapi kalau dapat TV SONY LCD 32' tu pn best jugak kan..hehehe
Selepas lunch, tibalah aktiviti bebas kami.
Pi je mane yang mahu gi kat Sunway tuh.huhu
Seronok.bergambar mengabadikan kenangan.
Oleh kerana cuaca yang kurang baik.
Hujan sehujan hujanya..
Tak sempat nak naik jambatan gantung dan permainan² lain.
Huhu..yang sempat just naik cawan je..hehe..lagipun tu je yang me berani.
Tengok Chup's dan kawan-kawan lain naik kapal pn da terjerit-jerit..
eeeee...tak dela..
Ape pun korang semua memang best~




 



 

 

Happening till end.
more picture? tgok di FB oke ~

Reactions: 

1 Response to ".: DELAY: Happening at Sunway Lagoon :."

  1. petakhati Says:

    Sony LCD tu yg lmbt skit..kne bli sndri kot u :)

Post a Comment